jij staat centraal

De TAK is een zorgonderneming, waar jij met jouw hulpvraag centraal staat. Hierin wil de TAK de schakel zijn tussen jouw hulpvraag en betaalbare kwalitatieve zorg en ondersteuning.  Wij werken vanuit de visie dat ieder mens recht heeft op een perspectiefrijk leven.

zorg, waarin jij centraal staat

wonen

Een fijne woonplek is van belang om je thuis te kunnen voelen. Waar je je eigen keuzes kunt maken en terug kunt vallen op de begeleiding, wanneer jij dit nodig hebt. De TAK biedt beschermd, beschut en begeleid wonen aan.

training & Coaching

De basis begint in het hier en nu, waarbij je kunt leren van ervaringen in het verleden. De TAK biedt kort en langlopende trainingen en coachingstrajecten aan, gericht op persoonlijke ontwikkeling vanuit eigen vermogen.

begeleiding

Bij De TAK betekent begeleid worden, dat er een voelbare en zichtbare ondersteuning op maat aanwezig is. Dat doen we door clienten te stimuleren met af en toe een schouderklopje, een duwtje in de gewenste richting te geven en door gedrag te benoemen en de gevolgen daarvan. De TAK biedt onder andere ambulante begeleiding aan.

Jij staat centraal

onze uitgangspunten

De TAK is gericht op samenwerking en wederkerigheid, waarin jouw ontwikkeling en perspectief centraal staat. 

Ontwikkelen vanuit eigen vermogen

Iedereen bezit kernkwaliteiten (dus jij ook), die wij graag willen inzetten om jou te ondersteunen in jouw ontwikkeling. Denk je met ons kennis te willen maken voor een oriënterend gesprek of wil je meer weten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

nieuws

ervaringen met de TAK

Uitspraken van clienten:

"Begeleiding van De TAK die bij mij thuis komt, stelt mij op mijn gemak en voelt als betrouwbaar. Ze staan klaar voor me als ik ze nodig heb."
"Ik durf eerlijk te zijn over wat mij bezig houdt naar de begeleiding."
"Het is fijn dat je met iemand kan praten die rustig is en die mij niet het gevoel geeft dat hij oordeelt over mij."
"Ik kreeg vertrouwen van mijn coach, waardoor ik zelfvertrouwen voelde en een inschrijving bij een opleiding durfde te regelen."